Cercetașii României - CL Suceava 

Telefon: 0758371523 

 Email: cltinutulfagilor@gmail.com

Written by Administrator
Category:

 

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea programului educativ alternativ oferit anual de Organizaţia Naţională Cercetaşii României” celor peste 100 de copii şi tineri din Suceava!

 

Poți sprijini cercetașii suceveni fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 3,5% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

 

Dacă ai obținut în anul 2020 numai venituri din salarii trebuie să: completezi FORMULARUL 230

 

Depuneți formularul direct sau trimiteți-l prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați prin email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin telefon 0744 622238 

 

INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIA CERCETAȘILOR!

  

Ca cercetaş înveţi să trăieşti cu ceilalţi şi să contribui la schimbările din comunitatea ta locală, naţională sau internaţională.

 

100 de cercetași din Suceava au nevoie de susținere financiară pentru a-și desfășura activitățile. Ajută-i să lase lumea puțin mai bună decât au găsit-o, investind în educația lor!

 

Design by: www.diablodesign.eu