Cercetașii României - CL Suceava 

Telefon: 0758371523 

 Email: cltinutulfagilor@gmail.com

 

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea programului educativ alternativ oferit anual de Organizaţia Naţională Cercetaşii României” celor peste 100 de copii şi tineri din Suceava!

 

Poți sprijini cercetașii suceveni fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 3,5% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

 

Dacă ai obținut în anul 2020 numai venituri din salarii trebuie să: completezi FORMULARUL 230

 

Depuneți formularul direct sau trimiteți-l prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați prin email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin telefon 0744 622238 

 

INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIA CERCETAȘILOR!

  

Ca cercetaş înveţi să trăieşti cu ceilalţi şi să contribui la schimbările din comunitatea ta locală, naţională sau internaţională.

 

100 de cercetași din Suceava au nevoie de susținere financiară pentru a-și desfășura activitățile. Ajută-i să lase lumea puțin mai bună decât au găsit-o, investind în educația lor!

 

Written by Administrator
Category:

Fii voluntar adult!

În timp ce toţi voluntarii noştri sunt pasionaţi de ceea ce fac, mulţi dintre ei ajută doar ocazional datorită altor angajamente. Unii s-ar putea sa ajute o dată pe săptămână sau la câteva zile în timp ce alţii ajută o dată pe semestru sau doar într-un camp de vară.

Există voluntari care se implică deoarece copii lor sunt membri şi, chiar dacă nu au fost cercetaşi în tinereţe, au acum ocazia să înveţe noi deprinderi sau să îşi facă noi prieteni.
Nu toţi adulţii care voluntariază în cercetăşie lucrează cu copii. Există o mare varietate de lucruri care trebuiesc făcute cum ar fi organizarea evenimentelor, contabilitate şi scrierea şi managementul proiectelor sau a articolelor pentru presă. Asta înseamnă că liderii adulţi care lucrează direct cu copii nu trebuie sa îşi petreacă tot timpul completând chestionare.

Toată lumea are ceva de oferit

Poate consideraţi că nu aveţi deprinderi folositoare Cercetăşiei – dar toată lumea are ceva de oferit. Orice ajutor este binevenit. Aveţi hobby-uri pe care vreţi sa le împărtăşiţi? De exemplu, aveţi un certificat de prim-ajutor şi aţi putea ţine un curs interactiv sau vă place natura şi aţi putea duce patrula într-o plimbare distractivă prin pădurile din apropiere?

Daca nu aveţi timp când se întâlnesc patrulele, v-aţi putea folosi deprinderile de la locul de muncă şi să ajutaţi câteva ore pe lună? Nu mai staţi pe gânduri şi alăturaţi-vă celei mai mari mişcări de tineret din lume!

Ce obţineţi din voluntariat

Voluntariatul în Cercetăşie este distractiv şi plin de recompense. Veţi avea ocazia să învăţaţi lucruri noi, să redescoperiţi aventura, să vă faceţi noi prieteni, să petreceţi mai mult timp cu copilul dumneavoastră dacă este cercetaş şi să daţi ceva înapoi comunităţii în care trăiţi.

Design by: www.diablodesign.eu